Foto te bukura te kafsheve

Foto te bukura te kafsheve

Përktheu: Lorena Stroka

  • Shpresa nuk është fitore. (J.R.R Tolkien, 1892 – 1973, shkrimtar Anglez).
  • Vetë shpresa është e dhimbshme kur hijezohet nga frika. (Philip Sidney, 1554 – 1586, poet Anglez).
  • Shpresat e mëdha krijojnë burra të mëdhenj. (Thomas Fuller, 1608 – 1661).
  • Pleqëria është e vështirë jo se s’ka kënaqësi, por se s’ka shpresë. (Jean- Paul Richter, 1763 – 1825, shkrimtar Gjerman).
  • Të fortët kanë vullnet, ndërsa të dobëtit kanë shpresë.

© Albstroka.com


Foto te bukura te kafsheve 87
Si t largoni astm n dhe sinozitin - T
Foto te bukura te kafsheve 21
50 vjet nga t rmeti m shkat rrues n Shqip ri, fotot e
Foto te bukura te kafsheve 15
Kurat q kurojn s mundjet e zorr ve, ulcer n, veshkat
Foto te bukura te kafsheve 41
FOTOT : NJ DIT N KOMUNIZ M Gazeta Dita
Foto te bukura te kafsheve 55
Historia e arteve - Wikipedia
Foto te bukura te kafsheve 42
Foto te bukura te kafsheve 77
Foto te bukura te kafsheve 75
Foto te bukura te kafsheve 82
Foto te bukura te kafsheve 16
Foto te bukura te kafsheve 71